Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

AFAS mikt ook in 2010 op groei in de zorg- en welzijnsmarkt

Mario Gibbels
Het softwarebedrijf AFAS heeft in een jaar tijd bijna een kwart van de ziekenhuismarkt voor HRM en Payroll software veroverd. Dit ten koste van met name Logica en Raet. Ook in 2010 blijft AFAS zich richten op de zorg- en welzijnsmarkt. Dat meldt het Leusdense bedrijf op zijn website.

AFAS is niet alleen actief in de ziekenhuismarkt, het zet ook zijn eerste stappen op de caremarkt. Zo werd onlangs een contract gesloten met Cedrah, een ouderenzorginstelling in Zuid-Holland. Daarnaast tonen een aantal ziekenhuizen interesse in de financiële modules van AFAS. Om zijn positie op de zorgmarkt te verstevigen is AFAS het afgelopen jaar op zoek gegaan naar partners in de zorgmarkt. ICTzorg meldde al eerder dat AFAS partner is geworden van De Heer software. Daar is ook ORTEC nog bij gekomen. Beide bedrijven leveren software voor het primaire proces in de zorg zoals een elektronisch cliëntendossier (ECD). Daarnaast heeft AFAS partnerships gesloten met drie consultancybedrijven die gespecialiseerd zijn in de zorgsoftware van De Heer en ORTEC: Accordis, Amulet en Support Plus. (ICTzorg – Mario Gibbels)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.