Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Albert Dolmans nieuwe bestuurder LuciVer

Redacteur Zorgvisie
Albert Dolmans is benoemd als de nieuwe bestuurder bij Stichting LuciVer. Hij volgt daarmee Carla Cornuit op, die na zes jaar vertrok bij de organisatie voor welzijn, zorg en wonen in Wijchen.
Dolmans-LuciVer.jpg
Foto: Albert Dolmans

Dolmans is per 16 september aangetreden als bestuurder van de organisatie. De raad van toezicht van LuciVer zegt in een persbericht te hopen dat hij de koers die Cornuit heeft ingezet, gericht op een passie voor goed leven, zal doorzetten. LuciVer biedt wonen, welzijn en zorg aan ouderen in Wijchen. De organisatie wil inhoud geven aan een goed en betekenisvol leven voor iedereen die bij hen woont, er zorg ontvangt en er werkt.

De bestuurder werkte eerder als directiebestuurder van ServiceResidentie Molenwijck, een huisvestingsorganisatie voor ouderen, en als directeur bij verpleeginstelling De Stromen Opmaat Groep in Rotterdam.

Dossier Personalia In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen. Lees meer >>

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.