Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Allerzorg plant zorgroutes via Google Maps en Streetview

Mark van Dorresteijn
Personeel van de thuiszorgorganisatie Allerzorg start dit najaar met het plannen van zorgroutes via Google Maps en Google Streetview. De planningsmodule komt van Pluriform Zorg.
Allerzorg plant zorgroutes via Google Maps en Streetview

De nieuwe vorm van plannen zorgt voor meer efficiency, stelt Ralph Zonneveld, financieel directeur van Allerzorg. “Bovendien kunnen we beter rekening houden met de wensen van onze cliënten. Door de integratie met Google Streetview kunnen de thuiszorgmedewerkers zelfs al een kijkje nemen in de straat waar ze moeten zijn. Hierdoor zijn wij in staat onze medewerkers beter te ondersteunen in de uitoefening van hun kwalitatief hoogwaardige zorg. Daarbij voorkomt het planningssysteem onnodige dubbele registraties in verschillende systemen waardoor de kwaliteit van gegevens toeneemt.” (ICTzorg)

Inschrijving Spider Award

Uw vernieuwende ICT-project aanmelden voor de Spider Award? Het kan nog tot eind september. Meer informatie en aanmelden

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.