Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Amarant kiest Unit 4 Cura als ECD

Mario Gibbels
Amarant, een zorgverlener voor mensen met een verstandelijke beperking, gaat Unit 4 Cura, het zorginformatiesysteem van Unit 4 Agresso, als ECD gebruiken. Het vervangt daarmee de huidige software en een deel van de papieren vastlegging.

De software wordt gefaseerd uitgerold, vanwege de vele zorgdisciplines en de decentrale bedrijfsvoering. Tijdens een acceptatietest van Unit 4 Cura is het hele proces gesimuleerd van de intake van de cliënt tot de rapportage naar het zorgkantoor gesimuleerd. Alle cliëntgroepen zijn getest: de productieomgeving, koppelingen met andere systemen van Amarant en de managementrapportages zijn succesvol tot stand gebracht.

Digibeten

Jos van Mulken van bij Amarant: “Het succes is straks pas te meten […] Onze organisatie telt best wat digibeten, maar veel zorgprofessionals staan te trappelen om op een eenduidige elektronische manier te rapporteren en informatie te delen.” (ICTzorg)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.