Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Amphia in zee met Microsoft-specialist BRAIN FORCE

Mario Gibbels
Het Amphia Ziekenhuis is met BRAIN FORCE in zee gegaan om de professionalisering van de IT-infrastructuur te verbeteren. De Microsoft-specialist ondersteunde het ziekenhuis eerder bij de migratie van 2200 werkplekken naar Windows XP

Edwin Groenewegen, Architect ICT bij de afdeling Informatievoorziening en Automatisering van Amphia Ziekenhuis: “BRAIN FORCE is voor ons een vertrouwde partner die bekend is met onze organisatie en de specifieke eisen die er leven. Door gebruik te maken van de ervaring die zij hebben en best practices verloopt het plannings- en implementatietraject efficiënter.”

Beheerkosten

BRAIN FORCE ondersteunt het ziekenhuis bij de implementatie van het Microsoft System Center. Dat moet zorgen voor verbetering van de efficiency en effectiviteit van de IT-afdeling en ook de beheerkosten dienen er door om laag te gaan. Ook wordt het beheer uitgebreid met monitoring-functies.

Monitoren

Het monitoren van de infrastructuur is voor het Amphia Ziekenhuis helemaal nieuw. “Met de Operation Manager krijgen we beter inzicht in de ICT-infrastructuur componenten en worden alle afhankelijkheden in kaart gebracht. Hierdoor kunnen we beter sturen en sneller schakelen. Daardoor kunnen we nu ook strakkere SLA-afspraken maken met onze leveranciers en interne klanten”, aldus Groenewegen. (ICTzorg)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.