Anja Schouten Zorgmanager van het Jaar 2015

Anja Schouten, bestuursvoorzitter van Zorgbalans in Haarlem is gekozen tot Zorgmanager van het Jaar 2015. Zij volgt Willy Spaan op, bestuursvoorzitter van het Jeroen Bosch ziekenhuis en vanaf 1 mei bestuursvoorzitter van het LUMC.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Anja Schouten is de nieuwe Zorgmanager van het Jaar 2015
Anja Schouten is de nieuwe Zorgmanager van het Jaar 2015 - Foto: Reed / Koos Groenewold

De uitslag is woensdag bekendgemaakt door juryvoorzitter André Rouvoet tijdens een congres van vaktitel Zorgvisie in Utrecht. Anja Schouten heeft de bij de prijs behorende Zorgvisie Excellence Trofee in ontvangst genomen.

Vier kandidaten

De andere kandidaten voor de prijs waren Bert van der Hoek, bestuursvoorzitter van ggz-organisatie Lentis in Zuidlaren, Maarten van Rixtel, bestuursvoorzitter van Sensire, organisatie voor langdurige zorg in Varsseveld en Mariënne Verhoef, bestuurder-directeur van jeugdzorgorganisatie Spirit in Amsterdam. Het was de eerste keer in de geschiedenis van de prijs dat de selectiecommissie onder voorzitterschap van professor Pauline Meurs vier genomineerden heeft voorgedragen.

Ingewikkelde managementopdracht

Jury-voorzitter André Rouvoet

1
498

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een proefmaand af en lees al onze premium artikelen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

1 REACTIE

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.