Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Arno Timmermans nieuwe bestuurder Westfriesgasthuis

De raad van toezicht van het Westfriesgasthuis heeft Arno Timmermans (1954) benoemd als voorzitter raad van bestuur van het ziekenhuis. Hij start 1 september 2012 en volgt daarmee Jeroen Kreuger op, die eind 2011 zijn taken als bestuursvoorzitter neerlegde.
Arno Timmermans nieuwe bestuurder Westfriesgasthuis

Met de aanstelling van Timmermans is de raad van bestuur van het Westfriesgasthuis weer compleet. Timmermans gaat zich samen met bestuurslid Hugo Keuzenkamp inspannen om inhoud te geven aan de strategie van het Westfriesgasthuis die gericht is op klantbeleving, veiligheid, samenwerking met zorgpartners en een gezonde organisatie.

Hederlands Huisartsen Genootschap

Timmermans: ‘Ik kijk ernaar uit om samen met de medewerkers van het Westfriesgasthuis en onze ketenpartners te zorgen voor goede en bereikbare zorg.’ Arno Timmermans heeft ruime ervaring als bestuurder in de gezondheidszorg. Op dit moment is hij nog bestuurder van het Nederlands Huisartsen Genootschap. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Westfriesgasthuis kan beginnen met nieuwbouw

Jeroen Kreuger stapt uit bestuur Westfriesgasthuis

Afdelingen Westfriesgasthuis weer open na MRSA

Opnamestop Westfriesgasthuis om MRSA-bacterie

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.