Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Arthur Notermans bestuurder bij Espria

De Raad van Commissarissen van Espria heeft Arthur Notermans met ingang van 1 november 2015 benoemd als lid van de raad van bestuur van Espria. Hij zal in de raad verantwoordelijk zijn voor de portefeuille financiën.
Arthur Notermans bestuurder bij Espria

Notermans volgt Anton Zuure op, die na de opheffing van de personele unie tussen Espria en Woonzorg Nederland op 1 juli  in de Raad van Bestuur van Woonzorg Nederland is gebleven.

ZMC

Arthur Notermans is op dit moment lid van de raad van bestuur van het Zaans Medisch Centrum (ZMC). In de persverklaring staat: ‘Hij is de afgelopen jaren in het ZMC een van de drijvende krachten geweest achter de totstandkoming van het bouwplan. Na jaren voorbereiding is het gelukt een nieuw ziekenhuis te bouwen dat eind 2016 in gebruik zal worden genomen. Het ZMC is Arthur veel dank verschuldigd voor zijn inzet in de afgelopen jaren en wenst hem succes in zijn nieuwe functie.’

Rvb

De raad van bestuur van Espria bestaat op dit moment uit Marco Meerdink (voorzitter), John Kauffeld (vice-voorzitter) en Tiana van Grinsven (lid).

1 REACTIE

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.