Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Astrid-Odile de Visser wordt bestuurder Interzorg Noord-Nederland

Mark van Dorresteijn
Astrid-Odile de Visser wordt per 1 juni 2011 benoemd tot bestuurder van Interzorg Noord-Nederland. Zij vervangt vertrekkend bestuurder André van den Brand.
Astrid-Odile de Visser wordt bestuurder Interzorg Noord-Nederland

De Visser heeft, na haar studie Internationaal Recht in Leiden en haar MBA van het IESE in Barcelona, ruim vijftien jaar binnen en buiten Nederland in het bedrijfsleven gewerkt (bij Coopers & Lybrand Europe en in directiefuncties bij AEGON). In 2007 is zij bewust overgestapt naar de zorg en in de geestelijke gezondheidszorg haar loopbaan vervolgd als directeur/bestuurder bij Zwolse Poort en als regiodirecteur bij fusieorganisatie Dimence. De Visser: “De ouderenzorg is een interessante groeimarkt en bovendien is Interzorg een sympathieke en goed lopende organisatie. De klik is er en daarmee een goed begin.”

Interzorg

Interzorg biedt verschillende soorten zorg in en vanuit negen locaties in Noord- en Midden-Drenthe. Het gaat om zorg voor oudere cliënten, ouderen met een visuele handicap, cliënten met dementiële problematiek op jongere leeftijd en om somatische revalidatiezorg. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.