Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Beelen en Ruigrok in toezicht WoonZorgcentra Haaglanden

Mark van Dorresteijn
Hendrik Beelen en Peter Ruigrok treden per 30 juli 2012 toe tot de raad van toezicht van WoonZorgcentra Haaglanden (WZH). Zij vervangen hiermee Tom Arends en Marianne Rookmaaker-Veldhuijzen. Hun vertrek hangt samen met overschrijding van de maximale zittingstermijn van acht jaar.
Beelen en Ruigrok in toezicht WoonZorgcentra Haaglanden

Beelen is op voordracht van de Centrale Cliëntenraad benoemd. Zijn aandachtsgebied is ‘Zorg’. Beelen heeft rijke ervaring in bestuur, management en consultancy van verschillende organisaties in de gezondheidszorg, met als specialisatie langdurige zorg. Zo was hij onder meer bestuurder in de Verpleging en Verzorging (Topaz en de Blije Borgh) en bestuurder in de Gehandicaptenzorg in Den Haag (Schroeder van der Kolk en de Compaan).

Ruigrok

‘Vastgoed’ is het aandachtsgebied van Ruigrok. Hij heeft jarenlang werkervaring als directeur en bestuurslid bij verschillende woningcorporaties en op het gebied van projectontwikkeling en vastgoed. Ruigrok is op dit moment directeur/bestuurder a.i. bij Woning Stichting Geertruidenberg en was eerder werkzaam bij Burgfonds/Lips Development, AM en Gemeenschappelijk Ontwikkelingsbedrijf van het Rijk (nu RVOB).

(Zorgvisie/ICT – Mark van Dorresteijn | Twitter | Foto: Stock xchng )

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.