Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Ben Hammer wordt bestuurder HilverZorg

Mark van Dorresteijn
Ben Hammer is met ingang van 13 mei 2013 benoemd tot lid van de raad van bestuur van HilverZorg. Met zijn benoeming is het bestuur weer compleet.
Ben Hammer wordt bestuurder HilverZorg
Foto: Hilverzorg

Hammer is sinds 2008 directeur/bestuurder van Stichting MEE Veluwe, een organisatie die mensen ondersteunt bij leven met een beperking. Daarvoor was hij wethouder Wonen, Welzijn en Zorg (inclusief Wmo) en locoburgemeester in de gemeente Hilversum. De werknemers van HilverZorg zijn vandaag ingelicht over zijn aanstelling.

Over HilverZorg

Tot HilverZorg behoren de woondienstencentra De Boomberg, De Egelantier, Flat Kerkelanden, Lopes Dias, woonzorgcentrum St. Carolus, de verpleegunit van St. Joseph en de verpleeghuizen De Stolpe, Heydeborg en Zonnehoeve. HilverZorg biedt thuiszorg en personenalarmering via de wijkteams van HilverZorg Thuis. Ook biedt HilverZorg dagbehandeling en dagverzorging in DagCentrum St. Joseph en DagCentrum Zonnehoeve.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.