Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Berend van der Ploeg bestuurder Attent Zorg en Behandeling.

Mark van Dorresteijn
Berend van der Ploeg is per 1 maart 2016 benoemd tot bestuurder van Attent Zorg en Behandeling. Hij neemt de leiding over van Joke Siraa, die na een periode van 22 jaar afscheid neemt vanwege prepensioen.
Berend van der Ploeg
Berend van der Ploeg

Van der Ploeg heeft veel ervaring in het leiden van complexe organisaties. In zijn laatste functie, als gemeentesecretaris van Nijmegen, heeft hij de organisatie omgebouwd tot een netwerkorganisatie, waarin de zorgtaken dichter bij de mensen worden georganiseerd. De veranderingen in de zorg vragen om innovatie en om wendbaarheid van mensen die er werken. Hij ziet er naar uit om daar, samen met de medewerkers van Attent en in verbinding met al onze partners, goed vorm aan te geven. Met zijn achtergrond zal de heer Van der Ploeg als raad van bestuur op deze manier verder richting geven aan de ingezette transitie en anticiperen op de ontwikkelingen binnen de zorg.

Siraa

Siraa heeft volgens het toezicht van de organisatie een uitstekende en belangrijke bijdrage geleverd in de ontwikkeling van Attent Zorg en Behandeling. ‘Door haar grote vakkundigheid, betrokkenheid en goede samenwerking met alle partners staat Attent bekend als een deskundige en goed functionerende organisatie met een duidelijke visie op zorg en behandeling, warme aandacht voor iedere cliënt en bekwame en betrokken medewerkers.’ De raad van toezicht is dankbaar voor de resultaten die ze gedurende al die jaren in goede samenwerking met de organisatie heeft behaald.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.