Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Bert Kleinlugtenbeld voorzitter bestuur SKB

Mark van Dorresteijn
Bert Kleinlugtenbeld is per 1 december 2014 benoemd tot voorzitter raad van bestuur van het Streekziekenhuis Koningin Beatrix te Winterswijk. De functie wordt momenteel ad interim ingevuld door Erik-Jan Borgmeijer.
Bert) Kleinlugtenbeld
Bert) Kleinlugtenbeld

Kleinlugtenbeld is nu directeur bij Gelre ziekenhuizen Apeldoorn. Hij heeft ruime ervaring in de zorg en heeft onder meer gewerkt bij de Reinier de Graaf Groep, Delft en bij de Alysis Zorggroep in Zevenaar.

Bert Kleinlugtenbeld

‘Met heel veel plezier heb ik de afgelopen vijf jaar gewerkt als directeur in Gelre ziekenhuizen Apeldoorn, waar we veel hebben geïnvesteerd in het optimaliseren van patiëntveiligheid en bedrijfsvoering’, vertelt Kleinlugtenbeld. ‘Het is altijd mijn ambitie geweest om een bestuursfunctie te vervullen. Deze positie in het SKB in Winterswijk komt voor mij dan ook op het juiste moment. Ik zie uit naar de samenwerking met de collega’s en de zorgprofessionals in het SKB.’

Toezicht

Raad van toezicht-voorzitter, Anne Flierman: ‘Met Bert Kleinlugtenbeld krijgt het SKB iemand met de nodige ervaring in de ziekenhuiswereld, maar vooral een betrokken, innemende bestuurder die de komende jaren uitstekend leiding kan geven aan de strategische ontwikkeling en de bedrijfsvoering van het SKB. We zijn heel blij dat we hem naar Winterswijk hebben kunnen halen.’

 

 

 

 

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.