Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Bestuurder Helene Wüst verlaat Vilans

Mark van Dorresteijn
Helene Wüst stopt na vijf jaar als bestuurslid van kenniscentrum Vilans. Per 1 juli 2012 wordt zij bestuurder bij Woonzorgconcern IJsselheem met locaties voor verpleging, verzorging en thuiszorg in Kampen, Zwartewaterland en Zwolle.
Bestuurder Helene Wüst verlaat Vilans

Wüst vervangt hiermee Henk Foekens die per 30 mei met pensioen gaat. Wüst volgt met deze overstap haar persoonlijke drijfveer om dichter bij het zorgproces voor ouderen te staan. Helene Wüst studeerde rechten aan de universiteit van Utrecht. Zij werkte onder meer als senior consultant bij Andersson Elffers Felix en was 4 jaar regiodirecteur bij zorgorganisaties Vivium. Op dit moment is zij lid van de raad van toezicht bij Amsta en bij Steinmetz de Compaan.

‘Goede opvolger’

Elly van der Bijl, voorzitter Raad van Toezicht IJsselheem: ‘Henk Foekens is een bijzonder competente, betrokken en integere bestuurder. Iemand die in turbulente tijden een kwalitatief hoogwaardige zorg- en verpleegorganisatie in de regio Kampen, Zwartewaterland en later ook Zwolle wist te ontwikkelen en te behouden. Hij laat daarmee een mooie organisatie na. IJsselheem is content dat met Helene Wüst een goede opvolger is gevonden, die de ingeslagen koers een inspirerend vervolg kan geven.’

(Zorgvisie / ICTzorg – Mark van Dorresteijn | Twitter | Foto: Vilans )

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.