Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Bestuurders DBC Onderhoud treden af

Mark van Dorresteijn
Bestuursvoorzitter Floris Italianer en bestuurslid Anna van Poucke vertrekken per 1 november 2010 bij Stichting DBC Onderhoud. Aanleiding is een verschil van inzicht over het te voeren beleid.
Bestuurders DBC Onderhoud treden af

Woordvoerder Edith Geerars-Meijwaard kan nog niets zeggen over de redenen van vertrek. Afgelopen vrijdag 15 oktober trad de nieuwe voorzitter van de raad van toezicht, Hans Simons, aan. “Daar heeft het in ieder geval niets mee te maken”, verklaart Geerars-Meijwaard. Volgens de woordvoeder heeft het ook niets te maken met de uitgestelde dbc-tarieven voor ggz en ziekenhuizen. “Meer kan ik op dit moment echt niet zeggen”, voegt zij daar aan toe.

Interim-bestuurder

Terwijl gezocht wordt naar opvolging, zullen de taken van beide bestuurders worden waargenomen door interim-bestuurder Johan Rozendaal. Hij is vanuit een eerdere waarnemingsperiode bekend met het werkveld van DBC Onderhoud. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Lees ook:

NZa wil nieuwe bekostiging voor ggz

‘Nieuwe tarieven ziekenhuiszorg vertraagd’

Hans Simons nieuwe voorzitter raad van toezicht DBC Onderhoud

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.