Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Bestuursvoorzitter Zaans Medisch Centrum vertrekt

Carina van Aartsen
Carina van Aartsen is redacteur cure bij Zorgvisie. Als aandachtsgebied heeft zij de thema´s: kwaliteit en veiligheid, zorgverzekeraars en financiën.
Bestuursvoorzitter Wouter van der Kam vertrekt bij het Zaans Medisch Centrum. Van der Kam wordt bestuursvoorzitter bij de Saxenburgh Groep.
Wouter van der Kam, bestuursvoorzitter Zaans Medisch Centrum

Hij volgt daar Henri Janssen op die binnenkort afscheid neemt. De nieuwe bestuursvoorzitter treedt op 1 augustus aan. Samen met Refik Kaplan vormt hij dan de raad van bestuur.

Zaans Medisch Centrum

Onder leiding van Van der Kam is de nieuwbouw van het Zaans Medisch Centrum voltooid en is het ZMC verhuisd naar het nieuwe ziekenhuis. Voor Van der Kam is dit een logisch moment om deze periode af te sluiten en zijn carrière voort te zetten in het oosten van het land. Bij de Saxenburgh Groep in Hardenberg wordt hij verantwoordelijk voor ziekenhuiszorg, ouderenzorg en revalidatiezorg. Ook zal hij leiding gaan geven aan de nieuwbouw van het ziekenhuis.

 

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.