Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Bewoners verpleeghuizen overlijden steeds sneller

Bart Kiers schrijft zowel over cure als care. Zijn aandachtsvelden zijn de ziekenhuizen, medisch specialisten, ouderenzorg en ggz.
Bewoners van verpleeghuizen komen met steeds zwaardere zorgvraag verpleeghuizen binnen, waardoor de verblijfsduur fors afneemt.
Hisgen_Borghuis_450.jpg
Eric Hisgen en Inge Borghuis: steeds meer stervensbegeleiding in verpleeghuizen.

Amstelring ligt op koers. De Amsterdamse

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  1 REACTIE

  1. En dan mogen wij kennismaken met de oudere kwetsbare medemens, de familie en bewoner troosten, de laatste fase begeleiden ; intussen alle quadranten van de zinvolle dagbesteding vullend, om vervolgens het uitzendbureau en de detacheerder a €120.000 aan kosten voor niveau 4 , te bellen.
   Maar ondanks de ongenuanceerde kritiek van sommige politici en bewindspersonen zie ik positieve veranderingen.
   Er komt een nieuw slag Bestuurders die niet wortelen in de uitgeputte aarde van de zorg. Jonge vrouwen uit industrie , welzijn, Krijgsmacht , onderwijs en hospitality.
   De sfeer is aan het veranderen, de IGZ signaleert nu ook de mooie ontwikkelingen , de financiers tonen , ook financieel , begrip.
   De nieuwe bestuurder is geen slaaf van regels of onderhorig aan het oude zorgregime. De rug is gerecht. De hedendaagse bestuurder is een Teckel en niet langer een labrador.Het huis wordt op orde gebracht , misschien heeft de wnt2 dit proces versneld maar het is een opzienbarende ontwikkeling. Deze bestuurders gaan de gelederen van de aankomende lekeninspecteurs van de IGZ vullen. Als er tenminste nog iemand is die zich dit briljante idee van VWS , Patiëntenfederatie en politiek kan en wil herinneren.

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.