Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Goed voor imago: schop onder achterste

Kwaliteit van zorg. Patiëntveiligheid. Preventie. Beroepstrots. De bewindslieden Bussemaker en Klink van VWS zijn er maar druk mee om de zorg naar een hoger plan te stuwen.

Journalistieke mestscheppers

Journalisten blijven onverstoord berichten over ellende. In Molenhoek is een therapeut talloze malen over de schreef gegaan, meldt Radio 1. Hij heeft vrouwelijke cliënten wel zeer fysiek behandeld. Een dokter die is veroordeeld voor seksueel geweld, kan in een ander ziekenhuis gewoon aan de slag. Niemand doet er iets tegen. Werkgevers gaan uit van vertrouwen .

Medische blunders

De eigenaar-dokter van een privé-kliniek laat tot twee keer toe gereedschap achter in het lichaam van een patiënt. In een Duitse kliniek overlijdt de ex-vrouw van een Nederlands politicus onnodig door fouten op de operatiekamer. Enkele maanden geleden heeft de dood een jonge vrouw omarmd in een Utrechtse kliniek tijdens liposuctie en borstvergroting. Als krantenlezer moet je wel het idee krijgen: daar moet ik in ieder geval wegblijven.

Deze stank went nooit

Elk incident is een schep ellende. Tezamen hogen ze de mestvaalt van de geschiedenis op. Al is er een verschil met de boerderij: deze stank went nooit, is elke keer een aanslag op het gestel.

Schop onder hun achterste

Geef wanpresterende beroepsbeoefenaren een schop onder hun achterste. Voorkom dat ze kunnen doorgaan met hun wanpraktijken. Omwille van de kwaliteit van zorg. Omwille van de patiëntveiligheid. Omwille van de preventie. Omwille van de beroepstrots. U helpt er Ab Klink en Jet Bussemaker mee. En niemand hoeft zich niet meer te schamen voor collega’s. Dat is de best denkbare imagocampagne .

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.