Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Zeven alternatieven voor het medisch consult

Gezondheidseconoom en oud-hoogleraar Guus Schrijvers is actief in de gezondheidszorg. Hij is auteur van het boek Zorginnovatie volgens het Cappuccinomodel (ondertitel: Voor hetzelfde geld een betere gezondheidszorg). Schrijvers geeft lezingen en workshops en is lid van enkele stuurgroepen en commissies.
Evert (42) is sinds tien dagen moe en heeft last van hoofdpijn. Hij gaat naar het spreekuur van zijn huisarts Sonja. Haar diagnose is lichte hersenschudding: Evert kreeg een steentje tegen zijn hoofd.
Guus-Schrijvers300.jpg

Sonja’s therapie is rustig aan doen

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


    Al abonnee? Log dan in

    1 REACTIE

    1. Mooie manier van het omschrijven van de mogelijkheden. Technisch is het al mogelijk om ons en vooral ook elkaar te laten ondersteunen in het maken van de juiste beslissingen. Het is wachten op de tijd dat we dit actief gaan toepassen. Technisch is er al in 2009 aangetoond dat we elkaar kunnen ondersteunen in het maken van de juiste beslissingen. Namelijk door de website https://www.mijnklachtenassistent.nl/symptomenzoeker

    Geef uw reactie

    Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.