Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Blokhuis: NZa heeft geen extra instrumenten nodig tegen zorgplafonds

Staatssecretaris Blokhuis is van mening dat de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) voldoende is toegerust op het handhaven van de zorgplicht door zorgverzekeraars. Dat stelt hij naar aanleiding van Kamervragen over patiëntenstops bij GGNet voor verzekerden Zilveren Kruis.
Geld Moersleutel 660 440
Premium

Eind oktober werd bekend dat

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  1 REACTIE

  1. Als dus op het excelsheet de zorgplicht inkoop klopt komt de NZa niet in beweging, en die omzetplafonds zijn ook overheidsbeleid dus allemaal weer gel*l voor de bühne door deze staatssecretaris.
   Er moeten eerst veel slachtoffers vallen door verwijtbaar overheidsbeleid voor dat ze inzien compleet fout bezig te zijn. De ziekenhuis en GGZ zorg kan best wel eens de volgende knieval zijn voor Rutte na het stikstof en PFAS debacle.

   Ik weet niet waarom mensen dit allemaal nog pikken, we betalen premie, inkomensafhankelijke bijdrage, eigen risico en belastinggeld voor zorg waar we moeilijk toegang tot hebben als we het echt nodig hebben.

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.