Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Bouman GGZ en Delta Psychiatrisch Centrum fuseren tot Antes

Twee grote ggz-instellingen, Bouman GGZ en Delta Psychiatrisch Centrum, zijn met ingang van 1 juli gefuseerd. De nieuw ontstane fusieorganisatie heet Antes, wat vrij vertaalt ‘eerder, actiever, beter’ betekent. De vertrouwde merken Bouman GGZ en Delta Psychiatrisch Centrum blijven bestaan.
Bouman GGZ en Delta Psychiatrisch Centrum fuseren tot Antes

De twee organisaties schrijven de handen ineen geslagen te hebben om samen nog betere en meer doelmatige zorg te bieden. ‘Met de fusie kunnen de organisaties de twee expertises bundelen, wat een belangrijke meerwaarde oplevert voor zowel de cliënt als de samenleving.’ Per 1 juli 2012 bestaat het nieuwe bestuur uit Sjef Czyzewski (voorzitter ), Wouter Teer (lid, vicevoorzitter), Ben van de Wetering (lid). Uit de huidige raden van toezicht van Bouman GGZ en Delta Psychiatrisch Centrum is een nieuwe raad van toezicht gevormd. Het voorzitterschap van de raad van toezicht wordt vervuld door Cora van Steenderen-Koornneef. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Groen licht voor fusie Bouman GGZ en Delta Psychiatrisch Centrum

Bouman GGZ: Duizend cliënten in de goot

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.