Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Bussemaker stopt als voorzitter MOgroep

Mark van Dorresteijn
Jet Bussemaker, voormalig staatssecretaris VWS, stopt eind juni als voorzitter van MOgroep Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening.
Bussemaker stopt als voorzitter MOgroep

Bussemaker geeft aan dat zij het voorzitterschap niet langer kan combineren met haar nieuwe functie van rector van de Hogeschool van Amsterdam, en het lidmaatschap van het College van Bestuur van de Universiteit van Amsterdam.

Besluit

“Het heeft niets te maken met het werk als zodanig bij de MOgroep dat ik met veel genoegen heb gedaan, en nog doe”, stelt Bussemaker. “Maar het aanbod van de HvA en UvA combineerde alles wat ik graag zou doen: een bestuurlijk zware klus, gericht op de inhoud op het grensvlak van wetenschap en beroepspraktijk, en in Amsterdam. Na enige aarzeling, vanwege de verantwoordelijkheid die ik voor onder andere de MOgroep voelde, heb ik uiteindelijk besloten die stap te zetten.” (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

2 REACTIES

  1. Lees alle reacties

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.