Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Buurtzorg wil experiment met uitkomstgerichte bekostiging

Bart Kiers schrijft zowel over cure als care. Zijn aandachtsvelden zijn de ziekenhuizen, medisch specialisten, wijkverpleging en ouderenzorg.
Buurtzorg Nederland wil een experiment met uitkomstgerichte bekostiging in de wijkverpleging. Directeur Jos de Blok vreest dat het NZa-experiment met cliëntprofielen zal leiden tot grote administratieve lastendruk voor wijkverpleegkundigen. ‘Dat is geen gunstige ontwikkeling gezien het personeelstekort.’
directeur jos de blok buurtzorg nederland
Buurtzorg-directeur Jos de Blok
Premium

Buurtzorg-directeur Jos de Blok ziet

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


    Al abonnee? Log dan in

    1 REACTIE

    1. Wie heeft Jos gekroond tot koning van de zorg zodat De Jonge en de NZa exclusief met hem praten? Zijn er verder geen mensen met ideeën of is Jos’ wil wet? Als ik lees “Deze elementen hebben dan ook allemaal een plek gekregen in het NZa-advies ” gaan mij de rillingen over de rug. Waar is de brede maatschappelijke discussie? Niets ten nadele van Jos overigens maar het is gewoon niet juist dat aan één persoon zoveel invloed wordt gegeven.

    Geef uw reactie

    Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.