Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Carolien Koning naar bestuur Zorggroep Reinalda

Redacteur Zorgvisie
Carolien Koning is aangesteld als bestuurder bij Zorggroep Reinalda. Ze volgt daar Olga Landstra op, die eind juli haar taken heeft neergelegd. Koning zal op 14 augustus beginnen in haar nieuwe functie.
Carolien-Koning-Reinalda.jpg.png
Foto: Zorggroep Reinalda

De nieuwe bestuurder bekleedde de afgelopen jaren verschillende managementfuncties bij de landelijke programma’s ‘In voor zorg!’ en ‘Waardigheid en Trots’. Daarnaast ondersteunde ze de Kwaliteitsraad eind vorig jaar bij het tot stand komen van het Kwaliteitskader verpleeghuiszorg, meldt Zorggroep Reinalda.

Eerdere ervaring Carolien Koning
Eerder deed Koning daarnaast ervaring op met wetenschap, onderzoek, consultancy, bestuur, management en toezicht in de langdurige zorg. Ze was ook enige tijd directeur-eigenaar bij een bureau voor beleidsonderzoek in Amsterdam.  

Dossier Personalia
Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast in het dossier personalia ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.