Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Catharina Ziekenhuis: geen enkele besmetting op radiotherapie

Bart Kiers schrijft zowel over cure als care. Zijn aandachtsvelden zijn de ziekenhuizen, medisch specialisten, wijkverpleging en ouderenzorg.
In het Catharina Ziekenhuis is de afgelopen maanden geen enkele patiënt of zorgmedewerker besmet door het coronavirus op de afdeling radiotherapie. ‘Ons beleid is veilig’, zegt oud-bestuursvoorzitter Piet Batenburg in reactie op de wens van radiotherapeutisch laboranten om een mondkapje te dragen.
Piet Batenburg Catharina Ziekenhuis
Foto: Catharina Ziekenhuis
Premium

Moet zorgpersoneel in ziekenhuizen dat

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  2 REACTIES

  1. Om nog maar een aantal tegeltjes wijsheden te debuteren:” het virus verspreidt zich niet, wij verspreiden het virus, en nee er is buiten vaccinatie geen medicatie die besmetting voorkomt. E.c.s draag een mondkapje bij het werken met kwetsbare patiënten! Het is toch van de zotte dat het personeel ,het management hier op aan moet spreken.
   Er heerst blijkbaar toch een “bijzondere “cultuur in het onderhavige ziekenhuis die de medewerkers noopt hun beklag anoniem te doen!?

  2. Lees alle reacties
  3. Het spijt me zeer, maar ik vind de gang van zaken in de ziekenhuizen verbijsterend. Terwijl allerlei zorgpersoneel in dramatische media-uitingen de bevolking aanspoorde en -spoort om zich aan de adviezen te houden om de curve af te vlakken en een nieuwe tweede golf te voorkomen, wordt er in de ziekenhuizen zelf gedaan alsof het personeel niet besmet kan zijn en/of het virus niet kan overdragen. Echt verbijsterend!

   Hoe kun je ooit verwachten van jongeren dat ze zich aan de adviezen houden terwijl diezelfde regels in de ziekenhuizen met voeten getreden worden??

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.