Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Catharina Ziekenhuis heeft nieuwe bestuurder

Carina van Aartsen is redacteur bij Zorgvisie, Skipr en Qruxx. Ze schrijft over alle sectoren van de zorg, maar vooral over de ouderenzorg en eerste lijn. Omdat daar nu de grootste uitdagingen liggen: voor de zorg zelf maar ook voor de samenleving. Als aandachtsgebieden heeft zij de thema´s: governance, zorgverzekeraars en financiën.
Dr. ir. Paul Boomkamp (1969) is benoemd tot lid van de raad van bestuur van het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven. Met voorzitter Piet Batenburg vormt Paul Boomkamp vanaf 1 februari 2012 de raad van bestuur.
Catharina Ziekenhuis heeft nieuwe bestuurder

Boomkamp is sinds 2007 directeur AEGON Nederland in Leeuwarden. In die functie is hij verantwoordelijk voor levensverzekeringen en hypotheken. Daarvoor was hij bij AXA Nederland onder andere lid van de directie. In de jaren negentig werkte hij bij Shell en McKinsey. Boomkamp studeerde Technische Natuurkunde in Eindhoven en Economische Wetenschappen in Amsterdam. Hij promoveerde in de natuurwetenschappen aan de Universiteit van Twente. (Zorgvisie-Carina van Aartsen)

Lees ook:

Rinus van Riel interimbestuurder Catharina Ziekenhuis

Lenny Berkers weg bij Catharina Ziekenhuis

Maxima MC en Catharina bundelen krachten

Catharina-ziekenhuis vecht hartkleppenbesluit succesvol aan

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.