Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties4

CDA: ‘Deal IGZ met Jansen Steur’

De Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) heeft het op een akkoordje gegooid met neuroloog Jansen Steur. Dat zei CDA-Tweede Kamerlid Omtzigt in het Radio 1 Journaal.
CDA: ‘Deal IGZ met Jansen Steur’
Foto: anp
Premium

Volgens het Kamerlid heeft de

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  4 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. Kan het nog duidelijker dat de IGZ geen ene , maar dan ook geen ene moer geeft om patienten; als hij hier weg is, is ons straatje schoon; wat Steur in een ander land doet met andere patienten zal ons een rotzorg zijn.
   En daar komen ze mee weg in dit land. Het is toch gewoon niet te geloven.
   Ze doen hun dure plicht niet richting verpleeg en verzorgingstehuizen (onaangekondigde onderzoeken) maar nu zijn ze ook nog strafrechterlijk fout.

  3. Nederland stond erbij en keek ernaar . Erger nog dit regeltjesland keek WEG !! Volgens een vroegere minister van binnenlandse zaken had in ieder geval BOEH moeten worden geroepen . Iedere Nederlander is VERPLICHT mensen in nood te helpen of bij te staan. DIT IS EEN WETTELIJKE REGEL. Maar er zijn geen regels zonder uitzondering. De igz blijkt weer zeer uitzonderlijk !!

  4. Mag zo’n deal CRIMINEEL genoemd worden ?? Was de directeur toen niet V.D.WAL in de sloot , die vorig jaar bij RADAR zat te LIEGEN en daarna gauw met pensioen moest ? ? ? Wat kost deze overbodig aandoende instelling , waarover ARGOS enige malen in zeer negatieve zin heeft bericht , eigenlijk per jaar ? ? Hoeveel van dit soort contraproductieve instellingen graaien nog meer ZORGGELD weg ? ?
   Als de zorg nu 90 miljard euro kost op 16miljoen Nederlanders , dan kost iedere Nederlander dus ongeveer 5500 Euro per jaar , ook baby’s . Als de Nederlander zo ziek is , is het geen wonder dat de ZORG DOODZIEK lijk t .

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.