Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Charlotte Insinger verlaat Erasmus MC

Mark van Dorresteijn
Bestuurslid Charlotte Insinger verlaat per april 2010 de raad van bestuur van het Erasmus MC in Rotterdam. Zij heeft afgezien van een herbenoeming tot lid van de raad van bestuur na afloop van haar benoemingstermijn. Insinger maakte vanaf mei 2005 deel uit van de raad van bestuur.
Charlotte Insinger verlaat Erasmus MC

In een toelichting op haar besluit zegt Insinger: “Ik heb een goede tijd gehad bij het Erasmus MC. Het was intensief, maar de moeite waard om een bijdrage te leveren aan dit universitaire medisch centrum. Besturen is een uitdaging die om veel vaardigheden vraagt met een bepaalde afstand en frisheid om deze verantwoordelijkheid goed te kunnen waarmaken. Ik denk dat het nu, na vijf jaar, het juiste moment is om te veranderen. Ik heb met veel trots hier gewerkt en ik wens de organisatie en haar medewerkers veel goeds.” Charlotte Insinger zal in de loop van maart officieel afscheid nemen van het Erasmus MC. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn)

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.