Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Chris Doomernik wordt directeur Health Valley

Mark van Dorresteijn
Chris Doomernik is per 1 januari 2014 benoemt tot directeur van Stichting Health Valley. Tot voor kort was Doomernik Directeur bij Thebe Kraamzorg te Tilburg.
Chris Doomernik wordt directeur Health Valley

‘Als Dagelijks Bestuur zijn we zeer verheugd met de keuze. Niet alleen haar ervaring met innovatie in de zorg maar ook haar betrokkenheid als Directeur HRM zal van onschatbare waarde blijken voor de ontwikkeling van het netwerk binnen de regio.’ aldus bestuursvoorzitter René Penning de Vries.

Doomernik

Doomernik heeft haar sporen verdiend binnen de gezondheidszorg maar deed ook ruime ervaring op binnen het bedrijfsleven. Als directeur HRM werkte ze onder andere bij Stork en het Catharina Ziekenhuis. Binnen de Kraamzorg was zij als directeur de afgelopen jaren verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse innovatieve concepten. ‘Het netwerk Health Valley biedt enorm veel kansen voor ondernemers om meer bedrijvigheid te creëren in samenwerking met de zorg. Ik geloof heilig in co-creatie om zo te komen tot praktijkgerichte oplossingen die de gezondheidszorg daadwerkelijk naar een hoger plan brengen. Verbinding zal de komende jaren het sleutelwoord worden, zowel binnen de zorg alsook tussen de zorg en de ondernemer. Als Health Valley zullen we daar een belangrijke rol in gaan vervullen’, aldus Doomernik.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.