Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Christine van der Zalm stopt als voorzitter toezicht GGz Centraal

Mark van Dorresteijn
Christine van der Zalm heeft besloten per 1 juli 2012 vanwege persoonlijke omstandigheden terug te treden als voorzitter van de raad van toezicht van GGz Centraal.
Christine van der Zalm stopt als voorzitter toezicht GGz Centraal

Van der Zalm trad op 24 januari 2007 toe als lid van de raad van toezicht van Symfora en werd op 1 januari 2008 benoemd tot voorzitter. Zij speelde een belangrijke rol bij de ontvlechting van Symfora uit het werkverband van De Open Ankh en bij de totstandkoming van de fusie tussen Symfora en Meerkanten. Na de fusie werd zij voorzitter van de raad van toezicht van de nieuwe organisatie GGz Centraal. De raad van toezicht en raad van bestuur bedanken Van der Zalm voor haar jarenlange inzet. Mede door haar is GGz Centraal een stabiele en gezonde organisatie.

Bert de Jong

Bert de Jong, thans vice-voorzitter, wordt per 1 juli 2012 de nieuwe voorzitter van de raad van toezicht. De Jong was sinds 2007 lid, en sinds 2008 voorzitter van de raad van toezicht van Meerkanten en nam na de fusie met Symfora de functie van vice-voorzitter van de raad van toezicht van GGz Centraal op zich.

(Zorgvisie/ICT – Mark van Dorresteijn | Twitter )

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.