Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Claudia Brandenburg in bestuur ADRZ

De raad van toezicht van het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis (ADRZ) heeft na positieve adviezen van de cliëntenraad, ondernemingsraad, bestuur medische staf en verpleegkundige adviesraad besloten Claudia Brandenburg (46 jaar) per 1 december 2014 te benoemen als lid van de Raad van Bestuur van het ADRZ.
Claudia Brandenburg in bestuur ADRZ
Foto: ADRZ

Brandenburg volgt Rinus van Riel op, die zijn intensieve en voortreffelijke interimperiode binnen het ADRZ in december 2014 beëindigt. Claudia Brandenburg heeft sociale wetenschappen en bedrijfskunde gestudeerd en is gepromoveerd in de economie. Zij heeft in de zakelijke dienstverlening ruim 15 jaar als manager en adviseur gewerkt bij onder andere Arthur Andersen en Deloitte Consulting.

CV

Daarna heeft zij een aantal jaren haar loopbaan vervolgd binnen de gezondheidszorg middels diverse managementfuncties bij de Nederlandse Federatie van Universitair Medische Centra (NFU) en bij het Amphia Ziekenhuis te Breda. Zij heeft een nevenfunctie als lid Raad van Toezicht bij Tante Louise Vivensis te Bergen op Zoom. Claudia Brandenburg is gehuwd en heeft vier kinderen. De raad van toezicht is zeer verheugd dat met de komst van Claudia Brandenburg de raad van bestuur naast Huybert van Eck weer structureel ingevuld is, om zo op goede wijze leiding te geven aan het ADRZ.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.