Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Cliëntenraad en OR reageren positief op overname door TSN

Mark van Dorresteijn
De centrale cliëntenraad en ondernemingsraad (OR) van Thuiszorg Groningen hebben onvoorwaardelijk positief geadviseerd over de overname door TSN Thuiszorg. Dat laat een woordvoerder van Thuiszorg Groningen vandaag weten.
Cliëntenraad en OR reageren positief op overname door TSN

De OR schrijft onder andere dat ze de kwestie anciënniteit van de medewerkers met een gerust hart aan de vakbonden overlaat bij het maken van het sociaal plan. De cliëntenraad vraagt in zijn advies aandacht voor de kwaliteit en continuïteit van zorg door TSN Thuiszorg.

NMa

Thuiszorg Groningen maakte op 14 maart bekend dat het bedrijf in handen komt van TSN Thuiszorg. Beide partijen tekenden daartoe een overeenkomst. Om de overname definitief te maken, was nog een neutraal of positief advies van de Ondernemingsraad en de Centrale Cliëntenraad nodig. Het enige wat de overname nog in de weg kan staan, is een negatief besluit van de Nederlandse Mededingingsautoriteit. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Lees ook:

Bestuur Thuiszorg Groningen gewijzigd na direct vertrek Filia Kramp

TSN start aankoop Thuiszorg Groningen

OR verliest vertrouwen in bestuur Thuiszorg Groningen

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.