Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Coach verhuurt zich als vriend aan ICT’ers

Annelies Vermeulen
De Hilversumse Bianca van de Haar verhuurt zich als vriend om ICT’ers te helpen met sociale vaardigheden. Met haar bedrijf Rent a Friend helpt ze ICT’ers die met wat extra hulp en vaardigheden een duwtje in de juiste richting willen hebben en zichzelf willen verbeteren op zowel sociaal als zakelijk vlak. Dat meldt de Automatiseringsgids.
Coach verhuurt zich als vriend aan ICT’ers

Omdat Bianca zelf gemakkelijk contacten legt, haar communicatieve vaardigheden goed heeft ontwikkeld en ook een aantal jaren actief is geweest als coach, besloot ze haar kennis en ervaring te bundelen in Rent A Friend. “Ik wil mensen helpen hun softskills beter te ontwikkelen. Ik bied daarbij professionele ondersteuning door ze praktische handvatten te geven. Dat kan door ze op een laagdrempelige manier te coachen of te adviseren, maar ik ga bijvoorbeeld ook met ze op stap als ‘vriend’: samen winkelen, sporten of koken, of ik bezoek samen met hen een evenement of netwerkborrel.” (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

ICT-inhuur kost VWS miljoenen euro’s

ICT’er kiest niet voor zorg vanwege het geld

Steeds meer ict’ers zoeken werk in de zorg

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.