Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Cordaan bespaart half miljoen op huisvesting

Mark van Dorresteijn
Zorgaanbieder Cordaan bespaart een half miljoen op huisvestingskosten door het aantal hoofdgebouwen terug te brengen. Dat meldt de organisatie.
Cordaan bespaart half miljoen op huisvesting

Op dit moment is het hoofdkwartier van Cordaan nog verspreid over drie gebouwen. Per 1 oktober wordt dit teruggebracht naar vijf etages in het Havengebouw in Amsterdam. Deze verhuizing levert op jaarbasis een besparing op van minimaal een half miljoen.

Een centrale locatie

De verwachte besparing wordt gerealiseerd door doelmatiger samenwerken, vermindering van dienstreizen, besparing op energie-, schoonmaak- en bewakingskosten. Groot voordeel is dat alle centrale diensten op één centrale locatie zijn ondergebracht, die uitstekend met het openbaar vervoer bereikbaar is. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn / Twitter)

Lees ook:

Emile Lohman wordt voorzitter toezicht Cordaan

Cordaan: ‘Verzorgingshuiszorg is onrendabel’

Bussemaker boos op Cordaanbestuurder Damen

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

2 REACTIES

  1. Is dus helemaal niet zo dat alle centrale teams daar komen te zitten. Want omdat onze management helemaal geen directe actie hebben genomen en maar weer veel te afwachtend zijn geweest, worden de centrale stedelijke diensten maar weer helemaal ergens in een afgelegen achterhoekje gestopt. We hebben geen zeggenschap als ondersteunend personeel en ook geen keuze meer qua locatie omdat er nergens anders centraal in de stad geen plek meer voor ons is. En kunnen we niet anders dan maar accepteren dat we hoogstwaarschijnlijk naar Diemen worden uitverbannen. Ben eigenlijk persoonlijk zelf doodmoe van al die verhuizingen om de 2 á 3 jaar!

  2. Lees alle reacties
  3. Wat een onzin zeg, wat je bespaart weet je pas achteraf, temeer omdat nog niet alle medewerkers weten hoe ze straks op hun werk moeten komen en er veel te weinig parkeerplaatsten zijn. Ook moet er nog worden verhuist en verbouwd en wat kost dat allemaal?

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.