Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

CWZ Nijmegen verlengt contract met iSoft

Annelies Vermeulen
Het Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen heeft het contract met iSoft voor ZIS- en EPD-functionaliteiten met drie jaar verlengd.
CWZ Nijmegen verlengt contract met iSoft

Het nieuwe contract met een investeringsomvang van ruim 3 miljoen euro omvat tevens een jaarlijks innovatiebudget ter waarde van 100.000 euro. Hierdoor zal het ziekenhuis in staat zijn in de komende jaren toegang te verkrijgen tot de meest geavanceerde softwareoplossingen.

“Vanwege ons jarenlange partnerschap met iSoft en de uitstekende ervaring die we hebben opgedaan met de aangeboden oplossingen, hebben we besloten het bestaande contract te verlengen”, licht Guido van de Logt toe, lid van de raad van bestuur van CWZ. “Daarnaast biedt het nieuwe contract ons de mogelijkheid nieuwe ontwikkelingen en technologieën met elkaar in evenwicht te brengen, waardoor onze organisatie winstgevender wordt. Ik ben van mening dat iSOFT een veelbelovend concept aanbiedt voor toekomstige IT-systemen in ziekenhuizen.” (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

iSOFT MicroHIS-gebruikers tevreden

Directeur iSoft: ‘We hadden eerder moeten ingrijpen’

iSoft gaat samenwerken met i-Path

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.