Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties3

CZ sluit mogelijk tienjarencontract af met Zuyderland

CZ is met ziekenhuis Zuyderland in Limburg in gesprek over een tienjarencontract. Zuyderland heeft nu een vijfjarencontract met zorgverzekeraar CZ, dat in 2019 afloopt. De gesprekken over het tienjarencontract zijn in een vergevorderd stadium.
David Jongen, bestuursvoorzitter Zuyderland
Foto: Zuyderland Ziekenhuis

Het tienjarencontract wordt gekoppeld aan het

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  3 REACTIES

  1. Een mooi voorbeeld hoe een technisch failliet ziekenhuis een hand boven het hoofd wordt gehouden door zorgverzekeraar ten koste van premiebetaler en concurrerende zorgaanbieders. Ik begrijp nu waarom goedkopere aanbieders dan Zuyderland geen contract krijgen.

  2. Lees alle reacties
  3. Zal je zien dat uiteindelijk in het contract staat dat elk jaar overleg plaats zal vinden over de budgetten voor komend jaar. Geen partij gaat op dit moment echt 10 jaar contracten aan. Het klinkt mij meer als onderhandelretoriek richting andere ziekenhuizen. In deze onderhandelmaand is het heerlijk om aan te kunnen zeggen: “waarom kan het daar wel en bij jullie niet”.

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.