Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Daelzicht ververst raad van toezicht

Carina van Aartsen
Carina van Aartsen is redacteur cure bij Zorgvisie. Als aandachtsgebied heeft zij de thema´s: kwaliteit en veiligheid, zorgverzekeraars en financiën.
Daelzicht heeft drie nieuwe toezichthouders aangesteld, waarvan één voorzitter.

Annelie Stevens-Ruijters is sinds 1 januari de nieuwe voorzitter van de Raad van Toezicht. Stevens is werkzaam als directeur van GGD Brabant-Zuidoost.

Leden

Stevens was al een jaar lid van de raad van toezicht. Ze volgt Godfried Prieckaerts op als voorzitter. Prieckaerts treedt af vanwege het verstrijken van de statutair toegestane termijn.

Daarnaast zijn Eke Zijlstra en Barbara Janssen-Solberg benoemd als nieuwe leden van de Raad van Toezicht. Zijlstra was tot eind vorig jaar voorzitter Raad van Bestuur van het Atrium Medisch Centrum Parkstad en is sinds 1 januari 2012 voorzitter van het Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie. Janssen-Solberg is als programmamanager Integraal Risico Management werkzaam in het Academisch Ziekenhuis Maastricht.

Limburg

Daelzicht biedt zorg, ondersteuning en begeleiding aan kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. De organisatie heeft vestigingen in Noord- en Midden-Limburg en in de Westelijke Mijnstreek. (Zorgvisie-Carina van Aartsen)

Lees meer:

Eke Zijlstra benoemd tot voorzitter KNGF

Buijks-Schmitz en Valkenborgh nieuwe bestuursleden Daelzicht

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.