Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

David Jongen nieuwe bestuursvoorzitter Atrium MC

Mark van Dorresteijn
David Jongen is per 1 oktober benoemd tot de nieuwe voorzitter van de raad van bestuur van het Atrium Medisch Centrum Parkstad in Heerlen. Momenteel werkt Jongen als plaatsvervangend bestuursvoorzitter van uitkeringsinstantie UWV.
David Jongen nieuwe bestuursvoorzitter Atrium MC

Na zijn studie Bestuurskunde aan de Universiteit Twente ging hij aan de slag bij het ministerie van Financiën. Vervolgens bekleedde hij diverse leidinggevende functies bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. In zijn laatste rol bij dit ministerie was hij directeur financieel-economische zaken. In 2000 trad David Jongen aan als directeur bestuursdienst van de gemeente Den Haag en snel daarna werd hij tot gemeentesecretaris benoemd. Onder zijn leiding werd de gemeente Den Haag uitgeroepen tot meest klantgerichte gemeente van Nederland.

Zijlstra

Jongen volgt met de benoeming Eke Zijlstra op. Voorzitter Zijlstra verlaat per 1 november 2011 de organisatie in verband met vervroegd pensioen. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.