Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

De Meridiaan is ‘Beste Zorgafdeling 2009’

Redactie Zorgvisie
De Meridiaan uit Westervoort is uitgeroepen tot Beste Zorgafdeling 2009, een onderscheiding van pensioenfonds PGGM.

De Meridiaan is een afdeling van Verpleeghuis Zevenaar waar dementerende ouderen kleinschalig wonen. Het verpleeghuis is onderdeel van de Alysis Zorggroep. Juryvoorzitter Martin van Rijn zei bij de uitreiking van de onderscheiding aan de zorgverleners: “De enorme teamgeest, het enthousiasme en de huiselijke sfeer spreken tot de verbeelding. De Meridiaan is een plek waar je je dierbaren met een gerust hart aan kunt toevertrouwen.”

Belang van zorgverleners

Op de tweede plaats eindigde Havenzicht uit Rotterdam, opvang voor dak- en thuislozen van Stichting Centrum voor Dienstverlening. De derde plaats komt voor rekening van De Oever, een afdeling voor ouderen met lichamelijke klachten van Verpleeghuis Oudshoorn in Alphen aan den Rijn. PGGM wil met de prijs aandacht vestigen op de belangrijke rol van zorgverleners. De jury bestaat uit PGGM-bestuursvoorzitter Martin van Rijn, directeur Nannie Wiegman van het Florence Nightingale Instituut en Heleen Somford, winnares van de Florence Nightingale medaille van het Rode Kruis in 1997. (Zorgvisie – Krista Kroon)

Lees ook:

Martin van Rijn wordt bestuursvoorzitter PGGM

Eelco de Boer vertrekt bij Alysis Zorggroep

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.