Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

‘De specialist wil zelf inhoud geven aan kwaliteitsbeleid’

Beleid, management en politiek zijn de aandachtsgebieden van Eric Bassant. Voor Zorgvisie becommentarieert hij trends en thema's.
Medisch specialisten zullen moeten investeren in de nieuwe federatie van medisch specialisten. Dat zegt beoogd federatie-voorzitter Frank de Grave in een interview met Zorgvisie. ‘Natuurlijk gaan we de totstandkoming van de federatie vieren maar het is geen garantie voor succes. Dit is nog geen 10 procent van het werk. Nu moeten we er een succes van maken.’
‘De specialist wil zelf inhoud geven aan kwaliteitsbeleid’
Foto: ANP Robin van Lonkhuijsen
Premium

Op 1 januari gaan de

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


    Al abonnee? Log dan in

    1 REACTIE

    1. Grootste voordeel van samenwerking is dat de medisch specialisten beide organisaties niet meer tegen elkaar kunnen uitspelen. Vanaf nu zullen de medisch specialisten meer signalen krijgen die ze liever niet horen. Dat begint al gelijk met verplicht meewerken aan transparantie, onder druk gezet worden om richtlijnen snel op te leveren etc. De groep medisch specialisten is nu gemakkelijker te sturen. Dat is niet alleen in het voordeel van de medisch specialisten.

    Geef uw reactie

    Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.