‘De tijd is rijp voor omslag naar duurzame voeding’

We staan nog maar aan het begin van de transitie naar gezonde, duurzame voeding in de zorg. De coronacrisis biedt mogelijkheden om sneller te gaan. Verhalen van patiënten die zelf actief bezig zijn met leefstijl om van hun klachten af te komen, kunnen als vertrekpunt dienen om de transitie in gang te zetten. Dat zegt Cees Smit, medeoprichter van het platform Patiënt en Voeding.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Foto: AlessandroPhoto/Getty Images / iStock
Premium

Het ministerie van VWS en

Premium

Wilt u dit artikel lezen?

Neem Zorgvisie.nl een maand gratis op proef. Na een maand stopt het abonnement automatisch.


  • Onbeperkt alle artikelen lezen
  • Dagelijks de Zorgvisie nieuwsbrief

Al abonnee? Log dan in

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.