Let op: de informatie in dit artikel is ten minste vijf jaar oud

Dermatologen Catharina moeten definitief vertrekken

De voltallige maatschap dermatologie van het Catharina Ziekenhuis vertrekt op vrijdag 17 mei definitief uit het ziekenhuis. Een gesprek tussen de raad van bestuur en de maatschap liep op niets uit, zo meldt het ziekenhuis.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Dermatologen Catharina moeten definitief vertrekken

Vorige week heeft het Scheidsgerecht Gezondheidszorg in een tussenvonnis vastgesteld dat de verhouding tussen de maatschap dermatologie en het ziekenhuis ernstig is verstoord en dat de toelating zal eindigen tenzij de relatie wordt hersteld. Daarom gaf het Scheidsgerecht Gezondheidszorg beide partijen nog eenmaal de gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan.

Aansprakelijkheidsprocedure

De dermatologen hebben voorzitter Piet Batenburg van de raad van bestuur van het Catharina Ziekenhuis in november 2012 persoonlijk aansprakelijk gesteld en zij hebben daartoe een voorlopig getuigenverhoor aangevraagd. Tijdens de laatste zitting heeft de voorzitter van het Scheidsgerecht Gezondheidszorg de maatschap er expliciet op gewezen dat

0
12

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een proefmaand af en lees al onze premium artikelen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.