Dichterbij vernieuwt raad van toezicht

Léon Frissen wordt per 2012 de nieuwe voorzitter van de raad van toezicht van Stichting Dichterbij, zorgorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking. Hij volgt daarmee Hans van Ooijen op die zijn maximale zittingstermijn heeft bereikt.
Dichterbij vernieuwt raad van toezicht

Frissen was acht jaar lid van de Tweede Kamer als CDA’er en voerde het woord over welzijn, onderwijs en binnenlandse zaken. Vanaf juli 2005 tot juli 2011 was hij commissaris van de koningin in Limburg. Daarvoor was hij burgemeester van Horst aan de Maas.

Lid toezicht

Tweede nieuwkomer is Anne-Miek Nelissen-Hanssen. Zij wordt per september 2011 benoemd tot lid van de raad van toezicht. Zij volgt Roel Smits op, die vanwege drukke werkzaamheden genoodzaakt is zijn zetel in de raad van toezicht van Dichterbij neer te leggen. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Zorgvisie magazine

in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

4 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. Hmmm…Een zware politieke man in een omgeving waarbij steeds meer ondernemerschap wordt gewenst. Dit gaat vaak niet samen. We zullen zien.

  3. He Erwin ik vind de markt werking binnen de zorg giganties op zijn bek gegaan en jij wil meer ondernemers laat mensen me empathie voor de doelgroep aan het roer en mee genomen als ze de weg weten in d’n haag mensen krijgen bij mij het voordeel V.D Twijfel

  4. Weer een beeld van..Jongens onder elkaar. Laat deze functies AUB over aan mensen die hun sporen in de zorg verdiend hebben en een missie en visie hebben, die vernieuwend werken!!

Geef je reactie

Vul een reactie in!
Vul hier je naam in