Digitaal platform wondzorg winnaar Hacking Health Amsterdam

Wonderzorg, een digitaal platform voor het stroomlijnen van de wondzorg in Nederland, is winnaar van Hacking Health Amsterdam in de categorie Best Innovation. Winnaar in de categorie Best Data Driven was CurAmore, een initiatief om de administratiedruk in ziekenhuizen tegen te gaan.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Hacking Health Amsterdam
Deelnemers Hacking Health Amsterdam

De derde winnaar van Hacking Health Amsterdam was Brave Heart. Dit is een project dat terugval moet tegengaan in revalidatietrajecten na een hartinfarct. De jury, onder voorzitterschap van Nico van Meeteren, ceo van de Topsector Life Sciences & Health, koos de winnaars uit 27 projecten. De hackaton had 150 deelnemers, onder meer uit de ziekenhuiszorg, de vvt-sector en de ggz.

Wonderzorg

De winnaar in de in de categorie Best Innovation focuste zich op het probleem van de wondzorg in Nederland. Jaarlijks zijn er meer dan 500.000 patiënten met een complexe wond. De kosten voor de behandeling lopen op tot meer

0
513

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een proefmaand af en lees al onze premium artikelen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.