Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Doesburg na vier maanden weg bij Sutfene

Zorgorganisatie Sutfene in Zuthpen verliest na vier maanden haar voorzitter raad van toezicht Ton Doesburg. Doesburg volgde in januari Siebe de Haan op.
Doesburg na vier maanden weg bij Sutfene
Foto: bron: Fotoarchief Eerste Kamer

Het vertrek is in goed overleg tot stand gekomen, zo meldt Sutfene op haar website. De huidige vice-voorzitter van Sutfene, Carrol Terleth, neemt de taak van voorzitter tijdelijk op zich. Doesburg is een zwaargewicht: hij was tussen 1999 en 2007 onder meer lid van de Eerste Kamer voor de PvdA. Sutfene is van plan om de vacature voor voorzitter raad van toezicht na intern beraad opnieuw in te vullen. Sutfene is een dienstverlenende organisatie met ruim 1000 medewerkers en 500 vrijwilligers met locaties in Zutphen, Eefde, Gorssel en Warnsveld.

Personalia

Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast in het dossier personalia ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.

1 REACTIE

  1. Waar komt toch dat waanidee vandaan dat iemand een zwaargewicht is omdat hij of zij acht jaar in de eerste kamer heeft gezeten? Trouwe apparatsjiks, niks meer, niks minder. 
    Deze meneer heeft overigens een patroon van randverschijnselen om zich heen als je zijn naam even door Google haalt…

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.