Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Douchewagen valt in de prijzen

De Carevo, een moderne douchewagen voor therapeutisch douchen en baden in zorgomgevingen, heeft de ‘Red Dot Best of the Best product design award in life science and medicine’ gewonnen.
Douchewagen valt in de prijzen

De Carevo onderscheidt zich van andere douchewagens vanwege de afgeronde hoeken, waardoor de zorgverlener dicht bij de cliënt kan werken in een ergonomische verantwoorde houding. Daarnaast zijn de bedieningspanelen zo ontworpen dat de zorgverlener goed bij de cliënt kan staan. De zijsteunen en rugsteun bieden een veilig gevoel aan de cliënt bij het douchen.

De Red Dot Design Awards is een wereldwijde wedstrijd voor ontwerpers van producten, communicatiedesigns en concepten in verschillende categoriën. De Awards worden sinds 1955 uitgereikt, In 2013 dongen  in totaal 15.500 inzendingen mee naar een prijs. Ongeveer één procent van alle inzendingen ontvangt een ‘best of the best’ award. Eerder won de douchewagen van producent Arjo Huntleigh al  de Nederlandse Innovatie Award.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.