Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties3

Douwe Biesma benoemd tot bestuursvoorzitter St. Antonius

Mark van Dorresteijn
Douwe Biesma wordt per 1 december 2010 voorzitter van de raad van bestuur van het St. Antonius Ziekenhuis. Hij volgt Maarten Rook op die sinds februari 2000 bestuursvoorzitter van het ziekenhuis is.
Douwe Biesma benoemd tot bestuursvoorzitter St. Antonius

Biesma is momenteel verbonden aan het UMC Utrecht als voorzitter van de divisie Interne Geneeskunde & Dermatologie. Daarnaast werkt hij als hoofdopleider Interne Geneeskunde van de regio Utrecht. Hij heeft ruim elf jaar als internist-hematoloog in het St. Antonius gewerkt en was van 2000 tot 2004 voorzitter van de medische staf. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn / Twitter)

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

3 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. tja, eigenlijk zou er in Nederland veel meer aandacht moeten zijn voor versobering van het voedsel, het is werkelijk absurd wat er allemaal in het voedsel zit, in de tweede wereldoorlog was er nauwelijks kanker, alle onderzoeken kosten handen vol geld: WORDT WAKKER NEDERLAND en ga eens gezond eten

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.