Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

‘Duurzame en gezonde voeding is je morele plicht als arts’

Sterre ten Houte de Lange
Redacteur bij Skipr, Zorgvisie en Qruxx. Speciale aandachtsgebieden: jeugdzorg, ggz, gehandicaptenzorg, ouderenzorg, personeelsbeleid en zorgtechnologie.
Het eten dat patiënten krijgen moet duurzaam en gezond zijn, en aansluiten op het hersteltraject van de specifieke patiënt. Toch blijkt dit nog niet een breed gedragen besef onder medici, laat onderzoek van Eten+Welzijn zien. En waar dit besef er wel is, zien bestuurders niet hoe ze dit kunnen implementeren.
man krijgt eten
Foto: Adobe Stock

Vanuit de hospitality en hotelwereld groeide

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


    Al abonnee? Log dan in

    1 REACTIE

    Geef uw reactie

    Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.