Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Edwin Kats kookt voor patiënten JBZ

Chef-kok Edwin Kats zal deze kerstmis voor patiënten van het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) een attentie van zijn exclusieve restaurant Noble serveren. Hij verzorgt daarnaast de culinaire invulling van het Gala van Stichting Vrienden van JBZ dat in maart plaatsvindt en stelt ook een kavel beschikbaar voor de veiling die tijdens datzelfde Gala gehouden wordt.
Edwin Kats kookt voor patiënten JBZ
Foto: ANP Ilvy Njiokiktjien

De Stichting Vrienden Jeroen Bosch Ziekenhuis werft fondsen om projecten mogelijk te maken die het verblijf van patiënten, bezoekers en medewerkers in het Jeroen Bosch Ziekenhuis veraangenamen. Mensen die het ziekenhuis een warm hart toedragen, kunnen Vriend worden voor vast bedrag per maand of jaar óf door een eenmalige schenking te doen. Restaurant Noble is sinds september 2013 gevestigd in het illustere pand Chalet Royal op het Wilhelminaplein in ‘s-Hertogenbosch. Beide partijen werken nu samen om het de patiënten van het JBZ extra aangenaam te maken tijdens de kerst.

JBZ

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een groot opleidingsziekenhuis op meerdere locaties in de regio ‘s-Hertogenbosch en de Bommelerwaard. Met ruim 240 medisch specialisten, verdeeld over 29 specialismen, is het Jeroen Bosch Ziekenhuis een topklinisch centrum voor acute en specialistische zorg.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.