Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Eeke van der Veen voorzitter toezicht Kessler Stichting

Mark van Dorresteijn
Eeke van der Veen is de nieuwe voorzitter van de raad van toezicht van de Kessler Stichting. Van der Veen volgt Ronald van Wijk op die, na twee termijnen, de voorzittershamer doorgeeft.
Eeke van der Veen voorzitter toezicht Kessler Stichting
Foto: H. Guest

Van der Veen is een bekende in de zorgsector, hij werkte meer dan dertig jaar in de wereld van de zorg en de zorgverzekeringen. Na zijn functie als voorzitter raad van bestuur bij Agis werd hij in 2006 gekozen als Tweede Kamerlid. Voor de PvdA fractie vervulde hij het woordvoerderschap gezondheidszorg tot september 2012. Op dit moment vervult hij een aantal bestuurs- en adviesfuncties in de zorg en het welzijn. In zijn werk leerde hij veel aspecten van dit brede veld kennen.

Reactie directeur Kessler Stichting

Bram Schinkelshoek, directeur van de Kessler Stichting, is verheugd met de komst van Eeke van der Veen. ‘Het toezicht is en blijft op een hoog niveau bij de Kessler Stichting, dat is van groot belang in deze roerige tijden.’

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.